Vybrané obory kvalifikace


Vašemu výběru odpovídá 14 úplných profesních kvalifikací

Název úplné profesní kvalifikace Kód Úroveň
Cukrář 29-99-H/15
Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků 29-012-H 3
Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů 29-007-H 3
Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva 29-002-H 3
Cukrovarník 29-99-H/12
Manipulant/manipulantka surovárny 29-056-H 3
Manipulant/manipulantka v rafinerii cukru – krystalizaci 29-088-H 3
Konzervář 29-99-H/06
Obsluha zařízení pro konzervaci potravin tepelným ošetřením 29-066-H 3
Obsluha zařízení pro konzervaci potravin zmrazováním 29-065-H 3
Pracovník/pracovnice výroby ovocných pomazánek 29-050-H 3
Lahůdkář 29-99-H/01
Pracovník/pracovnice výroby lahůdek 29-030-H 3
Pracovník/pracovnice výroby majonéz a omáček 29-029-H 3
Pracovník/pracovnice výroby rybích lahůdek 29-028-H 3
Mlynář 29-99-H/02
Obsluha mlýnských strojů 29-038-H 3
Obsluha zařízení sil 29-039-H 3
Skladník, balič a expedient / skladnice, balička a expedientka mlýnských výrobků 29-040-H 3
Pekař 29-99-H/14
Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva 29-001-H 3
Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva 29-002-H 3
Pivovarník-sladovník 29-99-H/13
Pracovník/pracovnice spilky a pivovarského sklepa 29-100-H 3
Pracovník/pracovnice stáčíren piva 29-099-H 3
Pracovník/pracovnice varny pivovaru 29-059-H 3
Pracovník výroby mléčných produktů 29-99-H/03
Mlékař/mlékařka 29-036-H 3
Sýrař/sýrařka 29-037-H 3
Faremní zpracovatel/zpracovatelka mléka 29-085-H 3
Řezník-uzenář 29-99-H/18
Balič a expedient / balička a expedientka masa, drůbeže, králíků, zvěřiny a výrobků z nich 29-026-H 3
Bourač/bouračka masa 29-021-H 3
Pracovník/pracovnice porážky a konečné úpravy těl jatečných zvířat 29-019-H 3
Pracovník/pracovnice přepravy a ustájení jatečných zvířat 29-017-H 3
Prodavač/prodavačka výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb 29-018-H 3
Řezník-uzenář / řeznice-uzenářka pro výrobu masných výrobků a drůbežích masných výrobků 29-023-H 3
Technik pro mlékárenství 29-99-M/05
Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v mlékárenství 29-080-M 4
Technolog/technoložka v mlékárenské a sýrařské výrobě 29-081-M 4
Technik v konzervárenství 29-99-M/11
Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v konzervárenství 29-093-M 4
Technolog/technoložka v konzervárenství 29-094-M 4
Technik v masném průmyslu 29-99-M/07
Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v masném průmyslu 29-077-M 4
Technolog/technoložka zpracování masa 29-079-M 4
Technik v mlynářství 29-99-M/08
Technik/technička mlýnské laboratoře 29-084-M 4
Technolog/technoložka mlýnské výroby 29-083-M 4
Technik v pekárenství 29-99-M/09
Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v pekárenství 29-095-M 4
Technolog/technoložka v pekárenství 29-096-M 4