Úplná profesní kvalifikace
| Skupina oborů: | Potravinářství a potravinářská chemie' |
|---|
Školní obory
|
K závěrečné zkoušce z oboru vzdělání Cukrář (29-54-H/01) lze být připuštěn po předložení osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
|---|---|---|---|
|
|
Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků | 29-012-H | 3 |
|
|
Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů | 29-007-H | 3 |
|
|
Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva | 29-002-H | 3 |
Profesní kvalifikace
|
Úplnou profesní kvalifikaci Cukrář (29-99-H/15) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
|---|---|---|---|
| Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků | 29-012-H | 3 | |
| Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů | 29-007-H | 3 | |
| Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva | 29-002-H | 3 | |