Další informace

Autorizující orgán: Ministerstvo zemědělství
Skupina oborů: Potravinářství a potravinářská chemie
Povolání: Lahůdkář
Platnost standardu: Od 12.9.2023 do neomezeně
Kvalifikační úroveň: 3

Úplné profesní kvalifikace

Úplnou profesní kvalifikací rozumíme způsobilost vykonávat celé určité povolání, lze ji poskládat z určité kombinace profesních kvalifikací. Pokud pro dané povolání připravuje obor vzdělání, je získání úplné profesní kvalifikace podmíněno složením závěrečné nebo maturitní zkoušky v daném oboru.

Úplnou profesní kvalifikaci Lahůdkář (29-99-H/01) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Pracovník/pracovnice výroby lahůdek 29-030-H 3
Pracovník/pracovnice výroby majonéz a omáček 29-029-H 3
Pracovník/pracovnice výroby rybích lahůdek 29-028-H 3
Zobrazit historické

Vztahy s dalšími kvalifikacemi

Archivní standardy

Platnost od Platnost do Schváleno
24.10.2008 15.4.2013 24.10.2008
25.2.2013 8.9.2015 15.1.2013
29.6.2015 15.3.2021 29.6.2015
15.1.2021 20.10.2022 22.12.2020
21.10.2022 12.9.2023 21.10.2022