Úplná profesní kvalifikace
| Skupina oborů: | Gastronomie, hotelnictví a turismus' |
|---|
Školní obory
|
K maturitní zkoušce z oboru vzdělání Gastronomie (65-41-L/01) lze být připuštěn po předložení osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
|---|---|---|---|
|
|
Číšník/servírka | 65-008-H | 3 |
|
|
Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů | 65-004-H | 3 |
|
|
Kuchař/kuchařka studené kuchyně | 65-002-H | 3 |
|
|
Kuchař/kuchařka teplých pokrmů | 65-001-H | 3 |
|
|
Manažer/manažerka stravovacích zařízení | 65-039-M | 4 |
Profesní kvalifikace
|
Úplnou profesní kvalifikaci Manažer v gastronomickém provozu (65-99-M/04) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
|---|---|---|---|
| Číšník/servírka | 65-008-H | 3 | |
| Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů | 65-004-H | 3 | |
| Kuchař/kuchařka studené kuchyně | 65-002-H | 3 | |
| Kuchař/kuchařka teplých pokrmů | 65-001-H | 3 | |
| Manažer/manažerka stravovacích zařízení | 65-039-M | 4 | |