Úplná profesní kvalifikace

Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus

Vztahy s dalšími kvalifikacemi

Školní obory

K maturitní zkoušce z oboru vzdělání Gastronomie (65-41-L/01) lze být připuštěn po předložení osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Číšník/servírka 65-008-H 3
Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů 65-004-H 3
Kuchař/kuchařka studené kuchyně 65-002-H 3
Kuchař/kuchařka teplých pokrmů 65-001-H 3
Manažer/manažerka stravovacích zařízení 65-039-M 4

Profesní kvalifikace

Úplnou profesní kvalifikaci Manažer v gastronomickém provozu (65-99-M/04) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Číšník/servírka 65-008-H 3
Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů 65-004-H 3
Kuchař/kuchařka studené kuchyně 65-002-H 3
Kuchař/kuchařka teplých pokrmů 65-001-H 3
Manažer/manažerka stravovacích zařízení 65-039-M 4
Zobrazit historické