Úplná profesní kvalifikace

Skupina oborů: Potravinářství a potravinářská chemie

Vztahy s dalšími kvalifikacemi

Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Řemeslná výroba perníků (kód:29-042-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty (kód:29-008-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Výroba zmrzlin (kód:29-014-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Výroba karamelových a kandytových výrobků (kód:29-015-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Řemeslné zpracování čokolády (kód:29-016-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Výroba nečokoládových cukrovinek (kód:29-046-H) .

Profesní kvalifikace

Úplnou profesní kvalifikaci Cukrář (29-54-H/01) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Výroba zákusků a dortů 29-007-H 3
Výroba jemného pečiva 29-002-H 3
Výroba restauračních moučníků 29-012-H 3