Úplná profesní kvalifikace

Skupina oborů: Potravinářství a potravinářská chemie

Vztahy s dalšími kvalifikacemi

Úplná profesní kvalifikace Technik pro mlékárenství (kód:29-99-M/05) souvisí s profesní kvalifikací Technik pro řízení výroby v mlékárenství (kód:29-082-M).

Školní obory

K maturitní zkoušce z oboru vzdělání Technologie potravin (29-41-M/01) lze být připuštěn po předložení osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Technik mlýnské laboratoře 29-084-M 4
Technolog mlýnské výroby 29-083-M 4
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v konzervárenství 29-093-M 4
Technolog v konzervárenství 29-094-M 4
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v pekárenství 29-095-M 4
Technolog v pekárenství 29-096-M 4
Technolog zpracování masa 29-079-M 4
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v masném průmyslu 29-077-M 4
Technolog v mlékárenské a sýrařské výrobě 29-081-M 4
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v mlékárenství 29-080-M 4

Profesní kvalifikace

Úplnou profesní kvalifikaci Technik pro mlékárenství (29-99-M/05) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Technolog v mlékárenské a sýrařské výrobě 29-081-M 4
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v mlékárenství 29-080-M 4