22.10.2015

Dělejte to, co vás nejvíc baví a naplňuje a udělejte si z toho své živobytí. Jednoduché, že? Jak pro koho, přece jen někdo namítne. „ Nevím v čem vynikám, co mě baví a jestli je to opravdu mé poslání“. Pro ty z vás, kteří jste ještě neodhalili své unikátní vlohy a tápete, existuje osm způsobů, jak zjistit, k čemu máte talent a pro jakou práci se skutečně hodíte. Tady je seznam s nápovědou.

Za prvé
Co děláte opravdu rádi? Co si budete vždy užívat a mít z toho radost? Kdybyste si to mohli dovolit, dělali byste to i zadarmo. Jste kvůli tomu schopni vysokého nasazení a naplňuje vás to pocitem spokojenosti. Odpovězte si.

Za druhé
Děláte to dobře. Očividně máte v dané oblasti vrozené dispozice. Víte o čem je řeč a rozumíte skoro všemu, co se týká konkrétního problému.

Za třetí
Právě tomuto talentu vděčíte za velkou část svého dosavadního úspěchu a štěstí. Je to něco, co vás bavilo už v dětství a vždy vám přinášelo i odměny a pochvaly od ostatních.

Za čtvrté
Je to činnost, kterou jste se velice snadno naučili a jde vám od ruky. Vlastně jste si ji osvojili tak lehce, že už jste zapomněli, jak se to stalo. Jednoho dne jste zjistili, že už to umíte a jenom se zdokonalujete.

Za páté
Daná oblast upoutává vaši pozornost, fascinuje vás. Rádi na ni myslíte, čtete o ní, mluvíte o ní, hledáte a dozvídáte se o ní víc. Každým dnem chcete vědět víc. Přitahuje vás skoro tak, jako upíra krev. Tak proč v ní nebýt nejlepší?

Za šesté
Rádi se ve svoji činnosti dál učíte a zdokonalujete se v ní po celý svůj život. V hloubi srdce toužíte v této oblasti opravdu vynikat. Není nic jednoduššího než být nejlepší. Není to ovšem zadarmo.

Za sedmé
Kdykoli se dané aktivitě věnujete, zastaví se pro vás čas. Aktivitu, pro kterou máte výjimečné vlohy, můžete často provozovat velmi dlouho, aniž byste jedli nebo spali, protože vás zcela pohltí.

Za osmé
K ostatním lidem, kteří v této oblasti vynikají, chováte velký obdiv a uznání. Chcete být jako oni a chcete být i s nimi. Proč se s nimi nezkusit spojit a dozvědět se více přímo od nich?

Pokud se výše uvedený popis hodí na jakoukoliv oblast, které se věnujete nebo jste se věnovali v minulosti, zpozorněte. Tyto aktivity vás mohou dovést ke štěstí a touhám vašeho srdce. Takže, už víte, pro co máte unikátní vlohy? A co vás v životě baví?

 Zdroj: dreamlife.cz
Profese, kurzy, zkoušky